Content met content

Van het omzetten van een contentstrategie in een overzichtelijk en prettig leesbaar contentplan tot het creatief meedenken over mogelijke thema’s en onderwerpen voor nieuwe content. Als contentspecialist fungeert Nederhoed Tekst & Communicatie als spin in het web. Niet alleen kan het bureau de contentstrategie uitzetten, ook kan het zorg dragen voor contentcreatie en contentmanagement.

Nederhoed Tekst & Communicatie vindt een praktische aanpak en uitvoering belangrijk. Er wordt onder meer gestreefd naar:

  • een realistisch contentplan (met plan van aanpak voor distributie);
  • een overzichtelijk contentdashboard met relevante KPI’s;
  • ontwikkeling van content, zoals geoptimaliseerde websiteteksten;
  • correcte contentinvoering in het contentmanagementsysteem.

Voorbeelden van trajecten waaraan wij hebben gewerkt? In het verleden hebben wij onder andere mogen werken aan optimalisatie van teksten voor Schouten & Nelissen, GAMMA en Sligro. Maar ook de migratie van een webshop en een website voor Philips Lighting. We hebben veel ervaring met uiteenlopende e-mailmarketing- en contentmanagementsystemen opgedaan, zoals Magento, Umbraco, WordPress, Magnolia, Sitecore en meer.

Of het nu gaat om een website, app of social media, wij helpen u graag om uw route op de digitale snelweg uit te stippelen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.