Elke website heeft de juiste teksten nodig. Duidelijk, doelgroepgericht, maar ook geoptimaliseerd voor zoekmachines. Je wilt tenslotte dat je website gevonden wordt. Via zoekmachines als Google zoeken mensen op trefwoorden naar websites die op hun specifieke situatie van toepassing zijn. Daarbij geldt: hoe relevanter de websiteteksten zijn en hoe beter de websiteteksten aansluiten op de trefwoorden uit deze zoekopdrachten, hoe hoger jouw website eindigt in de zoekmachineresultatenlijsten.

Wat is SEO-copywriting?

  • SEO betekent Search Engine Optimization. Vrij vertaald: zoekmachine-optimalisatie.
  • Copywriting is niets anders dan het schrijven van (commerciële) teksten. Oftewel: de inhoud van je website.
  • SEO + copywriting = websiteteksten die je doelgroep én zoekmachines interessant vinden.

De SEO-copywriters van Nederhoed Tekst & Communicatie zorgen ervoor dat jouw site scoort binnen zoekmachines als Google. Hoe? Door de juiste websitestrategie te ontwikkelen. Dat wil zeggen: goede combinaties maken van trefwoorden, het in kaart brengen van zoekvolumes zoekwoorden en het analyseren van de online concurrentie. Maar ook het ontwikkelen van websiteteksten, het maken van metabeschrijvingen en advisering met betrekking tot social media, linkbuilding en contentmanagementsystemen. Dit alles tegen een scherp tarief. Het resultaat?

  • Meer bezoekers die jouw website via zoekmachines weten te vinden.
  • Bezoekers die gericht actie ondernemen. Producten afnemen, contact opnemen of hun e-mailadres achterlaten bijvoorbeeld.

SEO-tekstschrijver gezocht?

Kortom, zoek je een SEO-tekstschrijver? Of wil je een contentmarketingplan ontwikkelen met daaruit voorvloeiend SEO-websiteteksten? Aarzel geen moment en vraag naar de mogelijkheden. Ook als het gaat om een SEO-cursus, eventueel gecombineerd met SEA en social media, kun je contact opnemen.