Apps & Veiligheid

De enige interactieve presentatie in Nederland waar u uw mobiele telefoon erbij móet houden. Evelien Nederhoed (1984) werkt sinds haar 21e levensjaar als ondernemer met passie voor internet en mobiele telefonie.

Evelien stond aan de basis van een mobiele provider die in het leven werd geroepen door RTL en Vodafone. Dat bleef niet onopgemerkt, waarna zij werd gevraagd om het item ‘Daar is een app voor’ te presenteren op Radio Veronica. Hierin bracht zij wekelijks de leukste apps aan het licht. Inmiddels geeft Evelien lezingen over de veiligheid van mobiele telefoons. Maar ook trends en de handigste (zakelijke) apps komen aan bod. Evelien Nederhoed staat erom bekend dat zij aanwezigen met scherpe waarnemingen een andere kijk op hun mobiele telefoon of tablet geeft.

De onderneemster deelt nieuwe inzichten en technieken, waarbij er altijd ruimte is voor interactie, discussie en – indien gewenst – interessante workshopelementen. Met enorme gedrevenheid zorgt zij ervoor dat uw medewerkers en gasten écht gaan nadenken over veiligheid van hun mobiele telefoon en andere devices.

Evelien wordt regelmatig gevraagd voor het geven van presentaties, workshops en lezingen over safety awareness, zakelijke apps en trends op het gebied van mobiele telefonie. Zowel door commerciële bedrijven als non-profitorganisaties in de (semi-)publieke sectoren, zoals de Provincie Utrecht, Detron en meer.