Communicatieadviseur gezocht?


Hoe staat het met de naamsbekendheid van uw organisatie? Hoe bereikt u uw doelgroep op een effectieve en efficiënte wijze? Of heeft u een communicatiedoel voor ogen, maar weet u niet hoe u dit het beste kunt realiseren? Allemaal vragen waarvoor u misschien te weinig tijd of mankracht heeft om deze uit te zoeken, maar die een professionele communicatieprofessional zou kunnen beantwoorden.

Nederhoed Tekst & Communicatie voorziet in concept en creatie. Van analyse en onderzoek tot en met de realisatie van communicatiemiddelen, teksten en (online) campagnes en -strategieën, zoals SEO en SEA. Verrassend, opvallend én vernieuwend.

Communicatieadvies geven we niet alleen in de vorm van projecten, ook kunt u ons op interimbasis inschakelen. Bijvoorbeeld wanneer u behoefte heeft aan extra ondersteuning of tijdelijke vervanging van uw huidige communicatieadviseur in geval van ziekte of zwangerschap. Zo werkt(e) Nederhoed Tekst & Communicatie onder meer voor RTL Nederland, Centraal Beheer, Sligro, Gamma en Philips Lighting. Waarmee mogen wij u helpen?