Profiel

Over Evelien Nederhoed

Zoek je een communicatieadviseur, SEO-tekstschrijver of spreker in stedendriehoek Arnhem, Nijmegen en Tiel? Of in de rest van Nederland?

Creatief, kwaliteitsgericht, enthousiast en ondernemend. Dat is waar het communicatie- en tekstbureau in Arnhem voor staat. Al van jongs af aan is de communicatie- en contentexpert Evelien Nederhoed bezig met taal. Zo rondde ze met succes de studie Communicatie aan de HEAO Arnhem af. Als stagiaire op de communicatieafdeling van een zorginstelling kreeg Evelien de kans om haar schrijf- en projectmanagementvaardigheden in de praktijk te brengen. Zo ontwikkelde Evelien haar eigen stijl en specialiseerde zij zich in zoekmachineoptimalisatie (SEO).

In 2008 richtte Evelien ‘Nederhoed Tekst & Communicatie’ op. Het tekst- en communicatiebureau verzorgt en verzorgde de communicatie van talloze organisaties. Denk aan Schouten & Nelissen, Sligro, GAMMA en RTL Nederland. Begin 2013 werd Evelien gevraagd om wekelijks de nieuwste apps en gadgets te presenteren op Radio Veronica. Een uitdaging die zij met beide handen aangreep. En haar interesse voor mobiele telefonie aanwakkerde. Daarnaast heeft ze enkele jaren geleden met succes de opleidingen NIMA Marketing B en Contentmarketing en -strategie afgerond.

Skills

SEO100%
Projectmanagement92%
Social media96%

Klanten