Wist u dat bedrijven die regelmatig bloggen bijna 60% meer websitebezoekers krijgen in vergelijking tot bedrijven die niet bloggen. Google classificeert blogs namelijk als waardevolle content waardoor de website uiteindelijk een hogere positie in Google genereert. Door te bloggen straal je autoriteit uit en laat je zien dat je een specialist bent in je vakgebied. De lezer kan zelf concluderen dat je de kennis daadwerkelijk in huis hebt. De kans dat een websitebezoeker contact met je opneemt wordt zo vele malen vergroot. Blogt u voor andere websites, maar linkt de blog naar uw eigen website? Dan zorgt u ervoor dat er relevante links gecreëerd worden. Deze vorm van linkbuilding heeft veel meer effect dan het plaatsen van links op willekeurige websites.

Zelf bloggen of het schrijven van blogs uitbesteden?

Nederhoed Tekst & Communicatie heeft diverse opties als het gaat om het schrijven van blogs. Wilt u bloggen, maar heeft u te weinig tijd, inspiratie of gewoonweg geen expertise in huis? Dan kunt u eenmalig of op basis van een abonnement Nederhoed Tekst & Communicatie inschakelen voor het schrijven van blogs. Ook het schrijven van blogs voor externe partijen en het contact leggen met hen behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast kan Nederhoed Tekst & Communicatie door uzelf geschreven blogs optimaliseren (SEO-tekstschrijven) of redigeren en biedt het tekst- en communicatiebureau een cursus bloggen aan.

Meer weten over bloggen?

Blogcursus volgen? Of wilt u blogs laten redigeren, schrijven of optimaliseren? Nederhoed Tekst & Communicatie heeft ervaring met de ontwikkeling van blogs in talloze branches, zoals IT, techniek, bouw, gezondheid, advocatuur, de financiële sector, voedsel en waren, de agrarische sector, fashion en meer. Neem voor meer informatie contact op.