Voor veel mensen is het onduidelijk wat het verschil is tussen het herschrijven en redigeren van teksten. Nederhoed Tekst & Communicatie legt het verschil graag aan je uit:

Herschrijven

Het woord ‘herschrijven’ zegt het eigenlijk al. De door jou aangeleverde tekst wordt opnieuw samengesteld. Nederhoed Tekst & Communicatie zorgt voor logisch opgebouwde, duidelijk geformuleerde en keurig opgemaakte teksten. Teksten waarin alle informatie op de doelgroep wordt toegesneden.

Redigeren

Nederhoed Tekst & Communicatie ontvangt van jou een tekstdocument dat nagenoeg klaar is om gepubliceerd te worden. Het enige dat nog gedaan moet worden is het zetten van de laatste puntjes op de i. Het tekst- en communicatiebureau verbetert spel-, stijl- en grammaticafouten, maar ook inconsistenties, opmaakfouten en haperende of onduidelijk geformuleerde zinsconstructies. Hierna is je document klaar voor publicatie.

Meer weten? Neem contact op.